søndag 26. juni 2011

Krukkegården, en oase når du har sett alle hagesentere


Kjører du til høyre, avkjørsel til Drøbak på Korsegården, har du en god opplevelse i vente. Som navnet tilsier finner du krukker  i de fleste størrelser og varianter, men de har også mye lekkert for planting i krukkene samt annet til hage og terrasser.Utsalget har eksistert i mange år, men de har greid å utvikle seg innen en nisje uten å falle for fristelsen til å bli hagesenter i vanlig forstand.
På låveveggen henger takløk plantet i en ramme, drøye 1,5 meter høyt er dette levende bildet. Fantastisk ide å gjøre mere ut av denne planten som kommer i mange varianter som kan plantes sammen.
Fyll en krukke eller to , eller tre......Herlig fargespill, mer enn steinbedplante mener jeg.

Jeg har prøvd å finne navnet på denne planten, men har ikke lykkes. Morsom er den, og navnet skjemmer ingen. Minner litt om en lunge, men det er noe som ligner på erteblomster og er en klatreplante.
Vann i hagen er en av mine favoritter. Denne litt nostalgiske fontenen er en av mange varianter du finner på Krukkegården. De har også vannliljer og litt sumpplanter, bregner og pyntegress.
Morsomme pyntegjenstander som kan stikkes i bedd og krukker. Her finnes hange varianter jeg ikke har set andre steder.

Noen som har sett sånne stoler før..... Kjempetøffe, minner om setene fra gamle landbruksmaskiner.

Som dere ser , det er virkelig verdt å ta en tur. Hyggelig betjening som er glade i sitt fag og hjelper deg med stor entusiasme. Takk for besøket

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar