Follow by Email

søndag 22. april 2012

FORBEREDELSER TIL SOMMERENDet går med raske skritt mot litt mere tid ute på terrassen. Etter råd fra Blomster Finn er vannliljene kommet ut i dammen sin sammen med fiskene, men temperaturen har jo ikke vært på hverken min eller andres parti de siste dagene. Men det blir blomster, for under vann kan jeg se knopper. Jippi.
Finn mente det ville gå helt greit med vannliljene selv om det ikke er noe varme enda. De er jo under vann, og det bunnfryser ikke i april.


Jeg måtte faktisk hakke hull på isen her om dagen, fiskene trenger en råk og da var det bare å leke isbryter. I år skal jeg få litt proff hjelp med å finne planter og vekster til dette uteområdet. På egen hånd har jeg prøvet og feilet. Veldig mye feilet faktisk. Mye fryser i løpet av en vinter, og noen av vekstene vokser så sakte at jeg bare rister på hodet.

Takløken som jeg så entusiastisk plantet sist sommer trodde jeg ville dekke jorden i løpet av en sommer. Den vokser fryktelig sakte, sa proffen. Helt enig i det, sier jeg. Slik det ser ut er det ikke rare reklamen for takløken dessverre.

Mens vi venter på varmen byr jeg på bilder fra sist sommer.

1 kommentar:

 1. For en koselig uteplass du har!
  Jeg beundrer de grønne fingrene dine!
  Ønsker deg en fin uke,
  klem, M
  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")

  SvarSlett