tirsdag 13. september 2011

HJERTELIG HØST



Selv om høsten sniker seg innpå oss og kveldene blir kortere er det fortsatt koselig å pleie uteplassen. Mange av plantene og buskene er fulle av blomster og bær som fortjener en hyggelig oppmerksomhet før de går inn i dvalen.

Snøbærene er en av de buskene jeg husker fra barndommen. De hvite bærene stod igjen på naken kvist lenge etter at snøen hadde falt. Jeg så vel ikke helt det dekorative i dem den gangen, men de laget et sånt fint poff når de ble klemt mellom fingrene..... Antar at de også innebar en del søl og flekker på uønskede steder, men slik er det med unger.



Denne lille busken med Snøbær kommer fra Verkstedet, Finn Schjøll, og kan godt "slaktes" for å lage et høstlig hjerte. Finn frem ståltråd og litt grønt og sett i gang.



Buksbom er fin å binde sammen med Snøbærene. Denne lubne tette busken har så fin grønnfarge, og kan brukes til så mangt.



Hagepynten blir som ny når de får litt annen pynt rundt seg. Bare prøv deg frem, men husk noen kraftige kubbelys og te lys til hagelyktene.

Ha en koselig høstkveld.






 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar